Bergsjön SK

Referat

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Höstpremiär för våran del hemma på Gamlestadsvallen. Ett par träningar där det sett bra ut och en stark trupp.
Någon målvakt tillgänglig hade vi dock inte utan Visar fick ställa sig i mål. Backlinjen från vänster, Rinman, Omar, Danny, och John. På mittfältet Tim och Kevin bakom Tuan. Ytterforwards Axel och Robin med Tobbe i mitten. En stark bänk med Hoang, Agge, Dennis och Tommy.

Bergsjön känns hetare från start men dom vassa målchanserna står vi för. Tobbe har ett friläge som målvakten kommer ut bra på och räddar. Axel har också ett friläge där BSK-backen dock kommer tillbaka och avstyr. Tim har ett fint inlägg som Axel, som spelat ut till Tim, avslutar men inte riktigt får träff på.
Bakåt är det konstant osäkert. Ihåligt som en schweizerost. Mittfältet tappar vi totalt. Bergsjön rinner igenom och rundar Visar, Danny slänger sig och räddar bollen med handen medans han glider in i stolpen. Straff för BSK men bara gult för Danny. Visar går åt rätt håll, men 0-1! För sjunde matchen i rad så släpper vi in första målet.
Precis efter detta så går Robins baksida igen och han tvingas utgå. Tuan skadar fotleden i ett hopslag och även han får lämna planen.
Vid en fast situation så blir det tjafs och Omar får sitt obligatoriska gula. Vi skapar mycket fasta generellt och vid en sådan kommer just Omar högst och målvakten släpper retur och Tim skjuter in 1-1! Tror vi. Domaren hävdar att bollen ligger för nära målvaktens huvud för att man ska få röra den. En ny regel?
Dom sista minutrarna i första halvlek faller vi ihop fullständigt...0-2! 0-3! 0-4! John går ut skadad.
Vi är paralyserade och chockade. Vi är själva motsatsen till ett L-A-G. Alla spelar för sig själva och alla spelar dåligt.
Matchen är körd, men i paus så känner vi att vi ändå vill gå ut och göra en bra kämpainsats i alla fall.
Det gör vi också. Vi sliter hårt, men det blir jobbigt när vår bolltouch och beslutstagande är uselt denna lördagseftermiddag. Hursomhelst så spenderar vi pga vårat hårda jobb mer tid på deras planhalva. Men så får Kevin sitt andra gula efter protest och vi är 10 man. Vilken dag. Tim går ut skadad.
Strax efter så gör BSK 0-5!
Vi jobbar på ändå och med en man mindre reducerar Axel på bortre stolpen, framspelad av Tobbe, 1-5! Lite hopp.
Undertecknad tycker att BSK kan skynda sig lite och påpekar detta i lugn ton för domaren och blir då avvisad. Inte långt efter detta gör BSK 1-6!
Danny gör GaFF:s enda djupledslöpning i andra halvlek och sätter den säkert, 2-6!Dannys första mål i GaFF, i alla fall i rätt mål.
Glädjen, om det finns någon sådan kvar hos dom vita, grumlas dock av att BSK avslutar matchen med att göra 2-7!

Matchens GaFFlar: Robin, Tommy, Axel.

En på alla sätt bedrövlig insats. Alla spelare och ledare underpresterade och beteendet var långt ifrån värdigt Gamlestaden FF. Man beter sig inte såhär och man viker inte ner sig såhär!
Vi vill be alla supportrar på plats om ursäkt för detta!
Förhoppningsvis så slog vi i botten nu. Det kan bara bli bättre.